Over Klinkt Goed

Over Klinkt Goed

Wat je hoort, is hoe het zit… volgens Ralf dan

Een oude rot en een nieuw genre: meet Ralf & Rotjepop. Ervaren muzikant en Rotterdammert Ralf Mastwijk brengt directe teksten en kleurrijke arrangementen, afgetopt met een vleugje humor. En als je er niet om kan lachen, dan toch lekker niet joh!

Klinkt Goed is het soloproject van Ralf, voormalig gitarist van onder meer Face Tomorrow. Hij put voor zijn directe teksten inspiratie uit z’n levenservaring in Rotterdam. Wat je hoort, is hoe het zit. Volgens Ralf dan. Hij zingt zijn teksten net zo direct. Het liefst met koortjes erbij, dat dan weer wel. Grote inspiratiebronnen voor de arrangementen zijn jaren 80-Nederpop, New Wave en British Invasion-helden uit de sixties. De muziek van Klinkt Goed komt uit échte instrumenten. Gespeeld door échte gozers. 

blank

Rotjepop dus.

Ja toch, niettan, ech wel!

Ralf schrijft, maakt en produceert al jaren zijn eigen muziek. Sinds april 2022 schrijft hij Nederlandstalige teksten. Nooit eerder gedaan, maar het moest. Schrijven in zijn moedertaal beviel zó goed, dat er binnen no time 30+ liedjes op de plank lagen. Zonde om te laten liggen, dacht Ralf. En hij riep Klinkt Goed in het leven. Hiermee heeft Ralf het geluid gevonden dat past bij de verhalen uit zijn stad: Rotterdam.

Van de hoed en de rand weten?

Als Rotjepopper wil je natuurlijk het laatste nieuws over Klinkt Goed vers van de pers uit eerste hand ontvangen.